Noul C5 Aircross SUV

external

O referință în materie de confort, spațiu și modularitate, Citroën C5 Aircross cunoaște o urcare în segment ilustrată de numeroasele elemente de design noi și de habitaclul mai modern. SUV-ul este disponibil în versiunile plug-in hybrid, benzină și diesel. Alege motorul care răspunde cel mai bine nevoilor tale în materie de utilizare și modului tău de viață.

CONFORT ABSOLUT ȘI STIL ASERTIV

Noul Citroën C5 Aircross adoptă un stil mai asertiv și mai dinamic. SUV-ul evoluează pentru o prezență mai impunătoare și mai elegantă pe drum. Habitaclul său propune acum culori și materiale rafinate care amplifică spațiul și confortul la bord.

external
external
external

INTERIOR

UNUL DINTRE CELE MAI CONFORTABILE ȘI MODULABILE SUV-URI

Citroën C5 Aircross se distinge prin spațiul la bord, modularitatea sa și un confort de neegalat în segmentul SUV-urilor compacte. Suv-ul beneficiază de programul Citroën Advanced Comfort®, bazat pe expertiza și inovațiile Mărcii.

Consola centrală, de mari dimensiuni și înaltă, a fost modernizată cu inserții de material textil cu efect de piele pus în valoare de linii de design cromate.
Pe cutiile de viteze automate, aceasta găzduiește selectorul de viteze e-Toggle cu finisaj cromat și un nou buton pentru selectarea modurilor de condus ce încorporează funcția Grip Control pe versiunile termice.

TEHNOLOGII

RELAXARE LA BORD DE NEEGALAT

Noul Citroën C5 Aircross propune tehnologii de asistență la condus și conectivitate de ultimă generație. Tehnologiile transformă deplasările tale într-o experiență pozitivă și sigură la bord. Versiunea plug-in hybrid a Noului Citroën C5 Aircross oferă un plus de relaxare.

MOTORIZĂRI

În versiunea termică, Noul Citroën C5 Aircross este echipat cu motoare Euro 6 eficiente și performante de ultimă generație:
– Benzină PureTech 130 S&S BVM6 sau EAT8;
– Diesel BlueHDi 130 S&S BVM6 sau EAT8.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 5,3 – 6,6 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 139 -148 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.