Ofertele CITROËN

OFERTELE CITROËN PRIN PROGRAMUL REMAT 2024

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene si conditii valabile de la momentul aprobarii bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2024.

PROGRAMUL RABLA CLASIC

PENTRU VEHICULE CU MOTOR PE COMBUSTIE SAU HIBRID FĂRĂ PLUG-IN

Programul RABLA are la bază acordarea unei tichet în valoare de 7.000 lei pentru un vehicul uzat, sau 10.000 lei pentru casarea a două vehicule uzate.

Tichetul este utilizabil doar pentru achiziția unei mașini noi cu noxe emise de maximum 150 g CO2/km în regim WLTP. Pentru achiziția unui autoturism nou se pot folosi maxim 2 tichete RABLA.

Pe lângă suma de 7.000 lei pentru un vehicul uzat, respectiv 10.000 lei pentru 2 vehicule vechi casate, utilizatorul poate beneficia de următoarele eco-bonusuri suplimentare în cazul în care se îndeplinesc condițiile de mai jos:

  • uneco-bonus de 1.500 lei, pentru casarea fiecărui vehicul uzat care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară („eco-bonus de vechime”).
  • un eco-bonus de 1.500 lei, pentru cumpărarea unei mașini al cărei motor generează emisii de CO2 mai mici sau egale cu 120 g CO2/km în regim WLTP.
  • un eco-bonus de 3.000 leipentru achiziția unui autoturism nou hibrid (fără Plug-In).

 

Exemplu de calcul – valoarea maximă finanțată: la achiziția unei mașini hibrid care are emisii de CO2 mai mici sau egale cu 120 gCO2/km (WTLP) prin casarea a 2 (două) vehicule vechi cu norma Euro 3, poți beneficia de o reducere totală de maxim 16.000 lei: 10.000 lei tichet Rabla (2 vehicule casate), 2 x 1.500 lei (eco-bonus de vechime), 3.000 eco-bonus pentru vehicul hibrid.

Exemplu de calcul – valoarea maximă finanțată: la achiziția unei mașini cu sistem de propulsie termic (benzina sau motorina) care are emisii de CO2 mai mici sau egale cu 120g CO2/km (WTLP) prin casarea a 2 (două) vehicule vechi cu norma Euro 3, poți beneficia de o reducere totală de maxim 14.500: 10.000 lei tichet Rabla (2 vehicule casate), 2 x 1.500 lei (2 vehicule cu norma Euro 3), 1.500 lei (eco-bonus de emisii).

 

PROGRAMUL RABLA PLUS

 

PENTRU VEHICULE 100% ELECTRICE SAU PLUG-IN HYBRID (REÎNCĂRCABIL)

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică cu pilă de combustie cu hidrogen sau Plug-in Hybrid, Programul RABLA Plus oferă următoarele tipuri de tichete:

  • 25.500 leipentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric sau a unui autovehicul nou cu pilă de combustie cu hidrogen, exceptând motocicleta, indiferent de numărul de vehicule uzate casate;
  • 13.000 leipentru achiziționarea unui autovehicul nou electric hibrid, exceptând motocicleta, care generează maximum 80 g CO2/km în sistem WLTP, indiferent de numărul de vehicule uzate casate;

 

*Programele RABLA Clasic și RABLA Plus nu pot fi accesate împreună.

 

  • Oferte destinate persoanelor fizice, supuse unor termene şi condiții, fără valoare contractuală, în limita stocului disponibil. Modalitatea de calcul a reducerilor Rabla se bazează pe contravaloarea primei de casare şi eco-bonusurilor, aşa cum sunt precizate în Proiectul de Ordin pentru modificarea Ghidului de finanţare a Programului Rabla, aflat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. Reducerile sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, conform regulamentului de campanie de la momentul respectiv. Această ofertă este valabilă de la momentul publicării Ordinului de modificare a Ghidului de Finanţare Rabla în Monitorul Oficial, sub condiția îndeplinirii de către solicitant a tuturor cerințelor prevăzute de Ghidul de Finanțare Rabla valabil pentru anul 2024.

 

Pentru mai multe detalii despre Programele Rabla Clasic și Rabla Plus, consultă site-ul afm.ro.

Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.