Noul C5 Aircross SUV HYBRID

external

Motorul plug-in hybrid ce echipează Noul Citroën C5 Aircross amplifică starea de bine la bord grație beneficiilor oferite de condusul în modul electric pentru traseele cotidiene de până la 55 km (ciclu WLTP) și o autonomie nelimitată pentru traseele lungi, grație motorului pe benzină.
Clienții Noului Citroën C5 Aircross plug-in hybrid sunt eligibili pentru eco-bonus și prima de casare Rabla Plus.

PLUG-IN HYBRID: EXPERIENȚA SUPREMĂ A CONFORTULUI

Adaptat la toate tipurile de utilizare, Noul Citroën C5 Aircross plug-in hybrid combină toate avantajele unui condus 100% electric pentru traseele cotidiene de până la 55 km (ciclu WLTP) grație motorului de 81,2 kW, cu autonomia oferită de motorul pe benzină PureTech 180 Stop & Start Euro 6.3 pentru călătoriile mai lungi.

external
external
external

INTERIOR

Noul Citroën C5 Aircross plug-in hybrid dispune de ecrane dedicate modului de condus electric:
– Instrumentarul de bord afișează nivelul de încărcare și autonomia bateriei și oferă acces la indicatorul de putere și fluxurile de energie.
– Ecranul tactil de 10” afișează starea de funcționare a sistemului, setările pentru încărcarea programată a bateriei, precondiționarea termică sau configurarea funcției e-save care permite păstrarea unei rezerve de energie pentru o utilizare ulterioră în modul 100 % electric.

Cutia de viteze automată electrificată cu 8 rapoarte ë-EAT8 optimizează schimbările de trepte de viteză pentru un plus de fluiditate și plăcere la condus.
Aceasta oferă două moduri de frânare regenerativă: Drive (poziția D) și Brake (poziția B). Modul Brake, mai dinamic, permite o recuperare amplificată a energiei disponibile în cursul fazelor de frânare și decelerare.

external

TEHNOLOGIE

ZERO EMISII DE CO2 ȘI ZERO ZGOMOT

În modul electric, Noul Citroën C5 Aircross plug-in hybrid oferă un condus silențios, fără vibrații și ECO, cu emisii de CO2 de 0g/km.
– Cu Noul Citroën C5 Aircross plug-in hybrid poți accesa zonele urbane unde accesul vehiculelor termice este interzis.
– Bateria de 13,2kW are o garanție de 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.

 

MOTORIZĂRI

În versiunea plug-in hybrid, Noul C5 Aircross oferă performanțe optime grație motorului electric care completează motorul termic, pentru o putere combinată de 225 CP și un cuplu cumulat de 360 Nm.

– Soluțiile pentru reîncărcarea Noului Citroën C5 Aircross plug-in hybrid sunt simple, practice și variate.
– Cel mai rapid mod de încărcare este Wall Box-ul. Cu cablul mod 3 opțional poți încărca vehiculul de la 0 la 100% în mai puțin de 2 ore, cu încărcătorul de bord opțional de 7,4 kW.
– Pentru o utilizare optimă, se recomandă reîncărcarea zilnică a Noului Citroën C5 Aircross plug-in hybrid.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ.

Valori WLTP(1): Consum combustibil 1,4 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 32 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.