Noul C5 X

external

Un succesor demn al modelelor GT oferite de marca Citroën, C5 X reunește toată expertiza Mărcii pentru a oferi conducătorului auto și pasagerilor călătorii în deplină relaxare. Sistemul de suspensie „ultra-confort” și scaunele confortabile oferă plăcerea unui condus fluid, tipic mărcii Citroën, și garantează o bună ținută de drum. Habitaclul degajă o atmosferă călduroasă, elegantă și confortabilă ce creează instant o senzație de stare de bine și invită la călătorii.

O SILUETĂ ÎNDRĂZNEAȚĂ

Noul Citroën C5 X se face remarcat într-un segment tradițional. Datorită hayonului său, acesta oferă o deschidere largă și un prag de încărcare coborât. Capota lungă, liniile aerodinamice, talia înaltă și profilul din zona roților spate îi conferă distincție și aerodinamică. Poziția ridicată în comparație cu un sedan tradițional și roțile sale cu diametrul de 720 mm sunt foarte apreciate de clienții din segmentul SUV-urilor și oferă dimensiuni generoase:
– 4.805 mm lungime,
– 1.865 lățime,
– 1.485 mm înălțime,
– ampatament de 2.785 mm.

external
external
external

O INVITAȚIE DE CĂLĂTORIE ÎN CONFORT ABSOLUT

Scaunele Advanced Comfort ale noului Citroën C5 X oferă un confort de referință datorită tapițeriei specifice, utilizării unui strat de densitate înaltă și a unei spume groase structurate. Combinate cu o planșă de bord elegantă, ele creează o zonă spațioasă, destinată călătoriilor. Zona din spate oferă spațiu excepțional pentru picioare, lățime confortabilă și spațiu generos pentru cap. Portbagajul a fost proiectat având drept referință mașinile break și oferă un volum de încărcare de 545 litri (până la 1640 litri cu bancheta din spate pliat). Hayonul său este motorizat, oferind un acces facil atunci când ambele brațe sunt ocupate cu bagaje. Suprafețele vitrate la 360° oferă multă lumină, iar acustica este optimizată datorită geamurilor din față și din spate laminate. Citroën C5 X este, de asemenea, echipat cu suspensia Citroën Advanced Comfort® care produce un efect similar unui covor zburător.

external

Ë-CONFORTUL UNUI PLUG-IN HYBRID

Noul Citroën C5 X oferă, de asemenea, o versiune plug-in hybrid, care pune la dispoziție 225 CP și asigură o autonomie de peste 50 km în modul de rulare electric, potrivită pentru majoritatea călătoriilor zilnice, la viteze de până la 135 km/h. Prin urmare, poți călători timp de o săptămână fără să folosești motorul cu combustie, efectuând deplasările cotidiene și să reîncărci vehiculul acasă, la serviciu sau la un terminal de încărcare public. Citroën C5 X Plug-in Hybrid preia controlul și duce confortul cu un pas mai departe datorită suspensiei activă Citroën Advanced Comfort, pentru a oferi mobilitate în modul de rulare ë-confort – silențios, lin, fără vibrații și ușor de utilizat.

MOTORIZĂRI

Noul C5 X este oferit alături de două versiuni de motorizare pe benzină PureTech asociate unei cutii de viteze automate cu 8 rapoarte:
– 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 și 1.6 PureTech 180 S&S EAT8

În versiunea Plug-in Hybrid motorul 1.6 PureTech este asociat unui motor electric pentru a furniza un total de 225 CP, livrați spre roțile față.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ.

Pentru versiunile cu motor termic:

Valori WLTP(1): Consum combustibil 6,0 – 6,5 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 135 -147 (g/km)

Pentru versiunea PHEV 225:

Valori WLTP(1): Consum combustibil 1,3 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 30 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.