Noul C4

external

Un hatchback compact de nouă generație cu totul inedit, care sparge tiparele segmentului compact și adaugă identitatea mărcii Citroën prin:

– Posibilitatea de a alege între 3 motorizări: 100% electric, pe benzină sau diesel.
– Forța conceptului: o siluetă care adoptă mai multe coduri stilistice, ce marchează o nouă etapă în ceea ce privește designul Citroën
– Confortul la bord: toate avantajele programului Citroën Advanced Comfort® amplificate de ë-Confortul versiunii electrice

CITROËN REINVENTEAZĂ HATCHBACK-UL COMPACT

Noul C4 reprezintă un concept nou în segmentul berlinelor, cu o identitate unică și îndrăzneață. Cu o postură înălțată și asertivă, silueta îmbină eleganța și dinamismul unei berline cu forța și caracterul specifice SUV-urilor. Aerodinamică și fluidă, caroseria prezintă elementele specifice mărcii Citroën și este o expresie a noului stil adoptat de gamă.

external
external
external

INTERIOR

Habitaclul Noilor Citroën ë-C4 – 100% ëlectric și Citroën C4 inspiră încă de la prima vedere stare de bine și relaxare, grație planșei de bord elegante și moderne, panourilor portierelor cu linii delicate și consolei centrale înalte, de mari dimensiuni. Sistemul head-up display afișează toate informațiile utile la condus, ceea ce permite conducătorului auto să rămână concentrat asupra drumului. Amplasat în centrul planșei de bord, ecranul tactil de 10ʺ de înaltă definiție regrupează toate comenzile mașinii.

external

TEHNOLOGIE

Noul Citroën C4 este echipat cu 20 de tehnologii de asistență la condus și cu 6 tehnologii de conectivitate. Printre acestea, Citroën Connect Nav, sistemul de navigație 3D de ultimă generație cu comenzi vocale, oferă informații în timp real din trafic, dar și informații privind localizarea, prețul carburanților și al parcărilor. Citroën Connect Assist, serviciul de apeluri de urgență și asistență, permite solicitarea de asistență în caz de nevoie. Cu Citroën Connect Play, compatibil cu Apple CarPlayTM și Android Auto, poți accesa aplicațiile smartphone-ului compatibile cu interfața ecranului tactil. În cele din urmă, smartphone-ul poate fi încărcat wireless, prin inducție, grație unei plăci de încărcare integrate în consola centrală.

MOTORIZĂRI

Noul Citroën C4 oferă motorizări Euro 6d de nouă generație, pe benzină sau pe motorină:
● Rulare flexibilă și eficientă
● Pe benzină, cu o putere cuprinsă între 100 și 155 de CP
● Diesel, cu puteri de la 110 la 130 CP
● Cea mai recentă generație a cutiei de viteze automată cu 8 trepte EAT8, pentru schimbări line de trepte și emisii controlate.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 4,4 – 6,0 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 115 – 133 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.