Jumper

external

Citroën Jumper a beneficiat de o îmbunătățire de stil majoră cu un design pur și optimist în serviciul funcționalității.

Partea din față prezintă noua identitate a mărcii Citroën, alături de semnatura luminoasă inovatoare cu grupurile optice alungite subliniate de bara de protecție fată,  pentru un aspect robust.

DE LA INVENTATORUL VEHICULULUI RECREAȚIONAL

Jumper beneficiază de întreaga expertiză Citroën privind design-ul, ergonomia (conectivitate și confort), siguranță și economie.

Această nouă versiune  oferă robustețe și fiabilitate de top pentru o utilizare fară griji în activitatea zilnică.

Pentru Jumper, partenerul d-voastră de încredere, Citroën oferă în continuare un nivel ridicat de calitate, un plus de design și confort, tehnologii utile … în condițiile unor costuri de funcționare optimizate.

Jumper este disponibil într-o gamă largă de versiuni, cu 4 lungimi (L1, L2, L3, L4) pe 3 ampatamente (3,00 m, 3,45 m, 4,04 m) și 3 înălțimi (H1, H2, H3). În total 8 versiuni de caroserie, cu volume cuprinse între 8 și 17 metri cubi.

external
external
external

INTERIOR

Jumper a fost conceput pentru a oferi pasagerilor un confort de referință:

  • Scaun șofer cu suspensie variabilă
  • Scaune față cu cotieră și suport lombar
  • Schimbător de viteze în plasa de bord
  • Masuță de scris reglabilă
  • Priza 12 V accesibilă
  • 13 compartimente de depozitare ingenioase, inclusiv un torpedo cu refrigerare și cheie
  • Volan îmbrăcat în piele
external

TEHNOLOGIE

Citroën Jumper exploatează tehnologii avansate pentru utilizarea lor practică, pentru ergonomie și conectivitate intuitivă.

Acesta beneficiază de o conectivitate la nivel înalt incluzând sistemul Connecting Box cu kit mâini libere, Bluetooth și mufă USB, precum și primul touchscreen de 5 inch din segment cu ultima versiune de navigație și camera video pentru marșarier.

 

MOTORIZĂRI

CITROËN Jumper dispune de o gamă de 6 motorizări diesel deosebit de eficiente ce garantează economii importante atât în ceea ce privește consumul de carburant cât și costurile de întreținere: HDi 110, HDi 130, e-HDi 130 cu sistem Stop&Start, HDi 150, e-Hdi 150 cu Stop&Start și HDi 180.

Întreaga gamă de motorizări a fost concepută pentru a rezista cu succes chiar și la o utilizare intensivă, indiferent de condițiile de drum și de incărcătură.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 8,3 – 13,7 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 222 – 359 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.