Ë-Spacetourer

external

Citroën ë-SpaceTourer – 100% electric are toate calitățile partenerului ideal:

-o autonomie de referință: până la 330 km

-o încărcare rapidă de până la 80% în 30 minute

-un nivel versatil și practic de utilizare 100%

-configurare cu 5 pana la 8 locuri, oferind o modularitate fara compromisuri

-descoperirea condusului ë-confortabil

-acces la o serie de servicii  pentru vehicule electrice, cum ar fi programare de încărcare la distanță, planificare de călătorie si controlul climatizarii prin intermediul aplicatiei MyCitroen.

ELECTRIC LA DISPOZITIA TA!

Cu stilul său încrezător, asertiv, designul fluid și liniile generoase, ë-SpaceTourer 100% electric este activ și sigur. Datorită ingineriei și designului inteligent, Citroën ë-SpaceTourer își păstrează toate punctele forte existente, dar cu un sistem de propulsie 100% electric.

external
external
external

INTERIOR

Citroën ë-SpaceTourer Business Lounge – 100% electric este disponibil în 6 sau 7 locuri și este destinat transportului de persoane dar și a unei clientele de afaceri exigente. Stil elegant, caracteristici high-end și confort rafinat amplificat de silentiozitatea și fluiditatea conducerii electrice. Poate fi transformat într-un adevărat „living birou”, cu scaunele sale individuale din piele poziționate spre spate (în al doilea rând), masa glisantă și retractabilă, precum și geamurile spate.

external

TEHNOLOGIE

Aplicația My Citroën vă permite controlul de la distanță de pe telefon:

  • Pentru a consulta starea de încărcare și timpul de încărcare rămas al vehiculului dvs.,
  • Pentru a consulta autonomia,
  • Pentru a programa o încărcare întârziată,
  • Pentru a programa startul precondiționării termice.

 

MOTORIZĂRI

Propulsat de un motor electric de 100 de kW, Citroën ë-SpaceTourer- 100% electric oferă două versiuni de baterie asociate cu două niveluri de autonomie:

-până la 230 km pe ciclul WLTP – disponibil pe modelele XS, M, XL echipate cu o baterie de 50 kWh

-până la 330 km pe ciclul WLTP – disponibil pe modelele M și XL echipate cu o baterie de 75 kWh.

Bateria este garantată timp de 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea de încărcare.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic).

Valori WLTP(1): Consum combustibil X,X  (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 0  (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.