Berlingo Van

external

La Citroën, istoria furgonetei începe în secolul 20. Berlingo descinde dintr-o familie veche care a debutat în 1928 cu C4 Fourgon. În 1950 este prezentat celebrul model 2 CV Fourgonnette, versiunea 100% utilitară a legendei 2 CV care a devenit un veritabil model iconic.

În 1978, modelul 2 CV Fourgonnette este înlocuită de modelul Acadiane.

Adevărata ruptură a venit în anii 1980 cu o nouă ofertă: Citroën C15 care a fost asamblat în peste 1.18 milioane de unități în decursul a 22 de ani.

Cealaltă revoluție majoră de la finalul secolului 20 se numește Berlingo! Prima generație apărută în iulie 1996 sparge din nou codurile, oferind un plus de distincție și confort. Berlingo inovează cu o siluetă specifică și o celulă de încărcare integrată, al cărei secret îl cunoaște doar el. Numele său va deveni în timp sinonim cu referința în acest segment.

ȘTIE SĂ FACĂ DE TOATE, LA FEL CA TINE!

Lansat în 1996 și produs în peste 1,5 milioane de exemplare, legendarul Citroën Berlingo lasă loc celei de-a treia sa generații, denumită Citroën Berlingo Van. Berlingo Van realizează un veritabil salt de generație în ceea ce privește stilul, echipamentele și modularitatea. Partenerul ideal pentru toți profesioniștii.

external
external
external

INTERIOR

Cabina Extenso® este modulabilă, poate transporta 3 persoane sau poate crește lungimea și volumul încărcăturilor utile.
Pentru a crește lungimea de încărcare, scaunul pasagerului lateral este retractabil eliberând 3 metri în lungime în versiunea M și 3.4 metri în versiunea XL.
1 -Cabina Extenso® poate găzdui 3 persoane în față grație unei banchete cu 2 locuri modulabilă.
2 – Spatele central rabatabil asigură funcția de birou mobil cu măsuța de scris rotativă. Un spațiu de depozitare care poate fi închis cu lacăt se află sub scaun.
3 – Scaunul lateral ridicat eliberează un spațiu suplimentar util și practic pentru transportul celor mai delicate obiecte, crescând astfel volumul de încărcare de la 3.3 la 3.8 M3 în versiunea M și de la 3.9 la 4.4 M3 în versiunea XL.

external

TEHNOLOGIE

Citroën Berlingo Van revoluționează segmentul său cu cele 20 de sisteme de asistență la șofat și patru tehnologii pentru conectivitate. Modelul propune o inovație inedită: tehnologia Surround Rear Vision pentru o vizibilitate fără egal.
Trei moduri de afișare posibile pe ecranul color de 5” amplasat în locul oglinzii retrovizoare centrale:
– supravegherea spațiului din spatele vehiculului: ecranul oferă o vedere asupra zonei din spatele vehiculului pentru o cunoaștere mai bună a mediului de rulare.
– supravegherea spațiului din lateralele mașinii: ecranul oferă o vedere asupra lateralelor mașinii pentru a limita unghiurile moarte
– cameră video de marșarier – ecranul afișează o perspectivă asupra spațiului din spatele autovehiculului pentru a facilita manevrele în marșarier.

 

MOTORIZĂRI

O platformă nouă, mai ușoară și motorizări eficiente pentru un comportament rutier dinamic, un veritabil confort la condus și o eficiență a costurilor optimizată.
– 1 versiune pe benzină cu PureTech 110 S&S BVM6
– 4 versiuni diesel: BlueHdi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S&S BVM, BlueHdi 130 S&S BVM6 și EAT8

Ultima generație de cutie de viteze automată cu 8 rapoarte EAT8 “Efficient Automatic Transmission” cu padele în spatele volanului oferă o veritablă plăcere la condus pe distanțe lungi, dar și pe parcursul numeroaselor rute zilnice.

CONSUM ȘI EMISII

Date oferite în scop informativ (valabile doar pentru versiunile cu motor termic).

Valori WLTP(1): Consum combustibil 5,6 – 5,7 (combinat) – Emisii CO2 (combinat) WLTP : 148 – 149 (g/km)

(1) Valorile consumului de combustibil și emisiile de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 pot să difere în funcție de echipamentele specifice, opțiuni și tipul anvelopelor. Pentru informații suplimentare contactează dealerul tău.

Pentru mai multe informații consultă Ghidul WLTP.

Am făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor de produs, la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, legate de: date tehnice, prețuri și dotări sau să dezactivăm orice model, oricând.